گروه هتل های پارسیان



  چاپ        ارسال به دوست

کترینگ و ظرفیت های گروه هتل های پارسیان

معرفی کترینگ و ظرفیت های گروه هتل های پارسیان

واژه کترینگ " catering " یک واژه انگلیسی است که به معنای طبخ و آماده کردن غذا در یک محل و سرو آن غذا در محلی دیگر است. به این صورت که غذا و و نوشیدنی و تمام مخلفات آن در مکان‌های مشخصی طبخ و آماده سازی می‌شود و در مکان‌های مورد نظر سرو می‌شود. صنعت کترینگ امروزه جایگاه خاصی پیدا کرده است و باعث شده سرویس دهی مجالس و ارگان‌ها بسیار ساده شود و پذیرایی و سرو غذا در میهمانی‌ها و مجالس به بهترین و منظم ترین شکل صورت بگیرد. کترینگ‌ها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها بر اساس نیاز کاربران و مصرف کنندگان غذا را آماده سازی و طبخ می‌کنند. از انواع کترینگ های غذا می توان به کترینگ هواپیمایی، کترینگ بیمارستانی، کترینگ قطار، کترینگ هتل، کترینگ رستورانی و حتی کترینگ غذای رژیمی اشاره کرد. هر کدام از کترینگ ها، با توجه به نیاز کاربران، شرایط خاص خودشان را دارند. بدین معنا که با توجه به مکان مورد نظر برای سرو غذا و نوشیدنی، مواد اولیه، دورچین و نوع نوشیدنی ها انتخاب می شوند. برای مثال، در کترینگ هواپیمایی، اصولا از غذاهای سبک و سرد استفاده می شود.چرا که در هواپیمای در حال پرواز، امکان گرم کردن غذا برای بیش از 100 مسافر، امکان پذیر نیست. کترینگ در شرکت هتل های پارسیان در حال حاضر گروه هتل های پارسیان با داشتن 54 رستوران و ظرفیت 6300 نفر، توانایی پذیرایی از 8 میلیون و 760 هزار نفر در طول سال را در رستوران های خود دارا می باشد که این موضوع نشان دهنده ی توانایی گروه هتل های پارسیان در این عرصه می باشد. در حال حاضر گروه هتل های پارسیان به تعدادی از سازمان ها خدمات کترینگ ارائه می دهند بعنوان مثال هتل پارسیان اوین خدمات کترینگ برای وعده ی نهار پرسنل مجموعه های مستقر در ساختمان های مرکزی بنیاد مستضعفان را انجام می دهد و به طور متوسط غذای 500 نفر از پرسنل را تهیه می کند و با تجهیز کردن و افزودن امکانات، توانایی ارتقای خدمات تا ظرفیت 800 نفر را نیز دارا می باشد. همچنین هتل پارسیان اوین به شرکت های توسعه بندری سینا، شرکت کشتیرانی بنیاد، شرکت معدنی توسعه کاوه، شرکت صنایع غذایی سینا و شرکت صنایع معدنی خوزستان، خدمات کترینگ ارائه می دهد. همچنین هتل پارسیان صفائیه، به هواپیمایی کاسپین، هتل پارسیان شهرکرد به شرکت هوا فولاد زاگرس (دو وعده شام و نهار) و هتل پارسیان قلعه گنج به شرکت های بنیاد علوی، شرکت ملی ساختمان (هلدینگ کاوه) و شرکت اسکان ایران، خدمات کترینگ ارائه می دهند. همچنین با توجه به امکانات موجود در گروه هتل های پارسیان، توانایی کترینگی با ظرفیت 5 هزار نفر در مجموعه، وجود دارد.


١٠:٠٤ - سه شنبه ١١ تير ١٣٩٨    /    شماره : ٤١٣٦    /    تعداد نمایش : ٨٠