گروه هتل های پارسیان



  چاپ        ارسال به دوست

سرویس های پذیرایی میز رستوران هتل ها

انواع سرویس های پذیرایی میز رستوران (قسمت دوم)

سرویس پذیرایی انگلیسی در این نوع سرویس، پذیرایی و چیدمان همانند سرویس فرانسوی است. سرویس انگلیسی هم در رستوران کاربرد دارد و هم در ضیافت ها و مراسم های رسمی. توجه داشته باشید که روش انگلیسی و فرانسوی در رستوران های لوکس قابل استفاده می باشد. این سرویس دهی، به دو روش اجرا می شود : روش اول : غذاهای گوشتی در آشپزخانه به طور کامل طبخ و به رستوران فرستاده می شود و سپس میهماندار این غذاها را در حضور میهمان به صورت تکه ای برش داده و در بشقاب میهمان سرو می کند. گفتنی است که برای پخت و برش این غذاها باید از ابزار مخصوص استفاده کرد و میهمانداران باید آموزش دیده و تجربه کافی داشته باشند. روش دوم : که بسیار مرسوم می باشد، 50 درصد غذاها در آشپزخانه طبخ شده و 50 درصد دیگر نیز توسط آشپز یا میهماندار با ترولی مخصوص پخت در حضور میهمانان پخته خواهد شد که به این روش فلمبه کردن غذا می گویند. این سبک سرویس دهی، عموماً در ضیافت های رسمی دیپلماتیک استفاده نمی شود و فقط در رستوران های انگلیسی و البته در فضاهایی که میهمانان با تعداد کم وجود دارند اجرا می شود. چیدمان در این سرویس همانند سرویس فرانسوی می باشد. سرویس پذیرایی آمریکایی این نوع سرویس، عموماً در رستوران ها کاربرد دارد و سرویسی است بین المللی که شیوه ی پذیرایی و چیدمان در آن بسیار راحت است و میهمانداران در این سرویس به راحتی می توانند کار کنند. در ضیافت ها و مراسم های رسمی از این چیدمان استفاده نمی شود و دلیل آن نیز سادگی و سرویس دهی کم به میهمانان است. اما در بعضی از مراسم های ساده که در آن سران و شخصیت های مهم وجود ندارند و همچنین سرعت پذیرایی باید بالا باشد، از این نوع سرویس دهی استفاده می شود. گفتنی است که در این نوع سرویس، غذاها به صورت تک پرسی کشیده شده و تزئین می شود و سپس به سالن فرستاده می شود. میهماندار نیز با احترام، این غذاها را از سمت راست میهمان سرو می کند. چیدمان سرویس آمریکایی کاور سرویس آمریکایی دارای ابعاد 50*50 سانتی متری بوده و تعداد وسایل برای هر نفر که می باشد. در چیدمان آن یک کارد و قاشق غذاخوری در سمت راست کاور و یک لیوان برای سرو آب و نوشابه مشترکاً در سمت راست در بالای قاشق و کارد غذاخوری گذاشته می شود. در سمت چپ کاور نیز یک عدد چنگال و در سمت چپ چنگال یک پیش دستی برای قراردادن اضافات غذا یا کشیدن سالاد وجود دارد. دستمال سفره نیز در مرکز کاور گذاشته می شود.


١٠:١٢ - يکشنبه ٦ بهمن ١٣٩٨    /    شماره : ٤٣٤٤    /    تعداد نمایش : ١١٤